Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effect of degree of octenyl succinic anhydride (OSA) substitution on the digestion of emulsions and the bioaccessibility of β-carotene in OSA-modified-starch-stabilized-emulsions
 
 
Titel: Effect of degree of octenyl succinic anhydride (OSA) substitution on the digestion of emulsions and the bioaccessibility of β-carotene in OSA-modified-starch-stabilized-emulsions
Auteur: Lin, Quanquan
Liang, Rong
Zhong, Fang
Ye, Aiqian
Singh, Harjinder
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 84 (2018) nr. C pagina's 303-312
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland