Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Dextran produced in situ as a tool to improve the quality of wheat-faba bean composite bread
 
 
Titel: Dextran produced in situ as a tool to improve the quality of wheat-faba bean composite bread
Auteur: Wang, Yaqin
Sorvali, Päivi
Laitila, Arja
Maina, Ndegwa Henry
Coda, Rossana
Katina, Kati
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 84 (2018) nr. C pagina's 396-405
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland