Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Influence of oat components on lipid digestion using an in vitro model: Impact of viscosity and depletion flocculation mechanism
 
 
Titel: Influence of oat components on lipid digestion using an in vitro model: Impact of viscosity and depletion flocculation mechanism
Auteur: Grundy, Myriam M.L.
McClements, David J.
Ballance, Simon
Wilde, Peter J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 253-264
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland