Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and interfacial rheological properties of nanoparticles prepared by heat treatment of ovalbumin-carboxymethylcellulose complexes
 
 
Titel: Characterization and interfacial rheological properties of nanoparticles prepared by heat treatment of ovalbumin-carboxymethylcellulose complexes
Auteur: Xiong, Wenfei
Ren, Cong
Li, Jing
Li, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 82 (2018) nr. C pagina's 355-362
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland