Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Process-induced water-soluble biopolymers from broccoli and tomato purées: Their molecular structure in relation to their emulsion stabilizing capacity
 
 
Titel: Process-induced water-soluble biopolymers from broccoli and tomato purées: Their molecular structure in relation to their emulsion stabilizing capacity
Auteur: Santiago, Jihan Santanina J.
Salvia-Trujillo, Laura
Palomo, Alex
Niroula, Anuj
Xu, Fei
Van Loey, Ann M.
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's 312-327
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland