Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Whey protein gels: fracture stress and strain and related microstructural properties
 
 
Titel: Whey protein gels: fracture stress and strain and related microstructural properties
Auteur: Bottcher, Sharon R.
Foegeding, E. Allen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 8 (1994) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland