Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic rheology, microstructure and texture properties of model porcine meat batter as affected by different cold-set binding systems
 
 
Titel: Dynamic rheology, microstructure and texture properties of model porcine meat batter as affected by different cold-set binding systems
Auteur: Sadeghi-Mehr, Arash
Raudsepp, Piret
Brüggemann, Dagmar Adeline
Lautenschlaeger, Ralf
Drusch, Stephan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 937-944
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland