Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Double emulsion followed by complex coacervation as a promising method for protection of black raspberry anthocyanins
 
 
Titel: Double emulsion followed by complex coacervation as a promising method for protection of black raspberry anthocyanins
Auteur: Shaddel, Rezvan
Hesari, Javad
Azadmard-Damirchi, Sodeif
Hamishehkar, Hamed
Fathi-Achachlouei, Bahram
Huang, Qingrong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 803-816
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland