Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Functional, nutritional and flavor characteristic of soybean proteins obtained through reverse micelles
 
 
Titel: Functional, nutritional and flavor characteristic of soybean proteins obtained through reverse micelles
Auteur: Zhao, Xiaoyan
Zhang, Xiaowei
Liu, Hongkai
Zhang, Guixiang
Ao, Qiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland