Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the mechanisms of stabilization of food emulsions by vegetable proteins
 
 
Titel: Investigation of the mechanisms of stabilization of food emulsions by vegetable proteins
Auteur: Velev, O.D.
Nikolov, A.D.
Denkov, N.D.
Doxastakis, G.
Kiosseoglu, V.
Stalidis, G.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 7 (1993) nr. 1 pagina's 17 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland