Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effects of flaxseed gum concentrations and pH values on the stability of oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Effects of flaxseed gum concentrations and pH values on the stability of oil-in-water emulsions
Auteur: Wang, Meng
Feng, Mei-qin
Jia, Kun
Sun, Jian
Xu, Xing-lian
Zhou, Guang-hong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 54-62
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland