Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effect of whey protein phase volume on the tribology, rheology and sensory properties of fat-free stirred yoghurts
 
 
Titel: Effect of whey protein phase volume on the tribology, rheology and sensory properties of fat-free stirred yoghurts
Auteur: Laiho, Saara
Williams, Roderick P.W.
Poelman, Astrid
Appelqvist, Ingrid
Logan, Amy
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 166-177
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland