Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Interpolymeric complexing between egg white proteins and xanthan gum: Effect of salt and protein/polysaccharide ratio
 
 
Titel: Interpolymeric complexing between egg white proteins and xanthan gum: Effect of salt and protein/polysaccharide ratio
Auteur: Souza, Clitor J.F.
Garcia-Rojas, Edwin E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 66 (2017) nr. C pagina's 268-275
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland