Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Complexation of lysozyme with sodium caseinate and micellar casein in aqueous buffered solutions
 
 
Titel: Complexation of lysozyme with sodium caseinate and micellar casein in aqueous buffered solutions
Auteur: Antonov, Yurij A.
Moldenaers, Paula
Cardinaels, Ruth
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 17 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland