Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Interfacial and emulsifying properties of citrus pectin: Interaction of pH, ionic strength and degree of esterification
 
 
Titel: Interfacial and emulsifying properties of citrus pectin: Interaction of pH, ionic strength and degree of esterification
Auteur: Schmidt, U.S.
Schütz, L.
Schuchmann, H.P.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland