Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication, characterization and controlled release properties of oat protein gels with percolating structure induced by cold gelation
 
 
Titel: Fabrication, characterization and controlled release properties of oat protein gels with percolating structure induced by cold gelation
Auteur: Yang, Chen
Wang, Yixiang
Chen, Lingyun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland