Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and storage stability of ultrasound-mediated WPI-stabilized fish oil nanoemulsions
 
 
Titel: Physicochemical properties and storage stability of ultrasound-mediated WPI-stabilized fish oil nanoemulsions
Auteur: Nejadmansouri, Maryam
Hosseini, Seyed Mohammad Hashem
Niakosari, Mehrdad
Yousefi, Gholam Hossein
Golmakani, Mohammad Taghi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 801-811
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland