Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 106 gevonden artikelen
 
 
  New insights into the mechanism of rehydration of milk protein concentrate powders determined by Broadband Acoustic Resonance Dissolution Spectroscopy (BARDS)
 
 
Titel: New insights into the mechanism of rehydration of milk protein concentrate powders determined by Broadband Acoustic Resonance Dissolution Spectroscopy (BARDS)
Auteur: Vos, Bastiaan
Crowley, Shane V.
O'Sullivan, Jonathan
Evans-Hurson, Rachel
McSweeney, Seán
Krüse, Jacob
Rizwan Ahmed, M.
Fitzpatrick, Dara
O'Mahony, James A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 933-945
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland