Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Aggregated whey proteins and trace of caseins synergistically improve the heat stability of whey protein-rich emulsions
 
 
Titel: Aggregated whey proteins and trace of caseins synergistically improve the heat stability of whey protein-rich emulsions
Auteur: Chevallier, Marie
Riaublanc, Alain
Lopez, Christelle
Hamon, Pascaline
Rousseau, Florence
Croguennec, Thomas
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 487-495
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland