Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Covalent labelling of β-casein and its effect on the microstructure and physico-chemical properties of emulsions stabilized by β-casein and whey protein isolate
 
 
Titel: Covalent labelling of β-casein and its effect on the microstructure and physico-chemical properties of emulsions stabilized by β-casein and whey protein isolate
Auteur: Li, Meng
Auty, Mark A.E.
O’Mahony, James A.
Kelly, Alan L.
Brodkorb, André
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 504-513
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland