Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effect of commercial konjac glucomannan and konjac flours on textural, rheological and microstructural properties of low fat processed cheese
 
 
Titel: Effect of commercial konjac glucomannan and konjac flours on textural, rheological and microstructural properties of low fat processed cheese
Auteur: Felix da Silva, Denise
Barbosa de Souza Ferreira, Sabrina
Bruschi, Marcos Luciano
Britten, Michel
Matumoto-Pintro, Paula Toshimi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 60 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland