Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The interaction of sucrose esters with β-lactoglobulin and β-casein from bovine milk
 
 
Titel: The interaction of sucrose esters with β-lactoglobulin and β-casein from bovine milk
Auteur: Clark, David C.
Wilde, Peter J.
Wilson, David R.
Wustneck, R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 6 (1992) nr. 2 pagina's 14 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland