Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Amorphous–amorphous phase separation in hydrophobically-modified starch–sucrose blends I. Phase behavior and thermodynamic characterization
 
 
Titel: Amorphous–amorphous phase separation in hydrophobically-modified starch–sucrose blends I. Phase behavior and thermodynamic characterization
Auteur: Tedeschi, Concetta
Leuenberger, Bruno
Ubbink, Job
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 58 (2016) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland