Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Amorphous-amorphous phase separation in hydrophobically-modified starch–sucrose blends II. Crystallinity and local free volume investigation using wide-angle X-ray scattering and positron annihilation lifetime spectroscopy
 
 
Titel: Amorphous-amorphous phase separation in hydrophobically-modified starch–sucrose blends II. Crystallinity and local free volume investigation using wide-angle X-ray scattering and positron annihilation lifetime spectroscopy
Auteur: Hughes, David
Tedeschi, Concetta
Leuenberger, Bruno
Roussenova, Mina
Coveney, Abigail
Richardson, Robert
Bönisch, Gabriela Badolato
Alam, M. Ashraf
Ubbink, Job
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 58 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 42 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland