Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Digestibility and structural changes of waxy rice starch during the fermentation process for waxy rice vinasse
 
 
Titel: Digestibility and structural changes of waxy rice starch during the fermentation process for waxy rice vinasse
Auteur: Zhang, Tianxue
Li, Xiaoxi
Chen, Ling
Situ, Wenbei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 57 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland