Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Denaturation and covalent network formation of wheat gluten, globular proteins and mixtures thereof in aqueous ethanol and water
 
 
Titel: Denaturation and covalent network formation of wheat gluten, globular proteins and mixtures thereof in aqueous ethanol and water
Auteur: Lambrecht, Marlies A.
Rombouts, Ine
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 57 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland