Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Gel properties of SPI modified by enzymatic cross-linking during frozen storage
 
 
Titel: Gel properties of SPI modified by enzymatic cross-linking during frozen storage
Auteur: Chen, Zhenjia
Shi, Xiaodi
Xu, Jingting
Du, Yumeng
Yao, Meiyi
Guo, Shuntang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 56 (2016) nr. C pagina's 445-452
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland