Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and stabilization of emulsions stabilized by mixed sodium caseinate and soy protein isolate
 
 
Titel: Preparation and stabilization of emulsions stabilized by mixed sodium caseinate and soy protein isolate
Auteur: Ji, Juan
Zhang, Jianpan
Chen, Jiashu
Wang, Yalong
Dong, Ni
Hu, Chunli
Chen, Hangping
Li, Ge
Pan, Xin
Wu, Chuanbin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 51 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland