Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hsian-tsao gum (HG) content upon rheological properties of film-forming solutions (FFS) and physical properties of soy protein/hsian-tsao gum films
 
 
Titel: Effect of hsian-tsao gum (HG) content upon rheological properties of film-forming solutions (FFS) and physical properties of soy protein/hsian-tsao gum films
Auteur: Yang, Hui
Li, Jun Guang
Wu, Nan Fang
Fan, Meng Meng
Shen, Xiao Lu
Chen, Ming Tsao
Jiang, Ai Min
Lai, Lih-Shiuh
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 50 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland