Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of maltodextrins on the stability and release of volatile compounds of oil-in-water emulsions subjected to freeze–thaw treatment
 
 
Titel: Effect of maltodextrins on the stability and release of volatile compounds of oil-in-water emulsions subjected to freeze–thaw treatment
Auteur: Mao, Like
Roos, Yrjö H.
Miao, Song
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 50 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland