Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Storage induced conversion of ovalbumin into S-ovalbumin in eggs impacts the properties of pound cake and its batter
 
 
Titel: Storage induced conversion of ovalbumin into S-ovalbumin in eggs impacts the properties of pound cake and its batter
Auteur: Deleu, Lomme J.
Wilderjans, Edith
Van Haesendonck, Ingrid
Courtin, Christophe M.
Brijs, Kristof
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 49 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland