Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 39 gevonden artikelen
 
 
  The effect of starch modification and concentration on steady-state and dynamic rheology of meat emulsions
 
 
Titel: The effect of starch modification and concentration on steady-state and dynamic rheology of meat emulsions
Auteur: Genccelep, Huseyin
Saricaoglu, Furkan Turker
Anil, Munir
Agar, Berrin
Turhan, Sadettin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 48 (2015) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland