Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of barley and oat β-glucan concentrates on gluten-free rice-based doughs and bread characteristics
 
 
Titel: Effect of barley and oat β-glucan concentrates on gluten-free rice-based doughs and bread characteristics
Auteur: Ronda, Felicidad
Perez-Quirce, Sandra
Lazaridou, Athina
Biliaderis, Costas G.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 48 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland