Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of salt and protein concentrations on the association and dissociation of ovalbumin-pectin complexes
 
 
Titel: Effects of salt and protein concentrations on the association and dissociation of ovalbumin-pectin complexes
Auteur: Souza, Clitor J.F.
Garcia-Rojas, Edwin E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 47 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland