Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of barley antifreeze protein on thermal properties and water state of dough during freezing and freeze-thaw cycles
 
 
Titel: Effect of barley antifreeze protein on thermal properties and water state of dough during freezing and freeze-thaw cycles
Auteur: Ding, Xiangli
Zhang, Hui
Wang, Li
Qian, Haifeng
Qi, Xiguang
Xiao, Jianhui
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 47 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland