Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Formulating fruit fillings. Freezing and baking stability of a tapioca starch–pectin mixture model
 
 
Titel: Formulating fruit fillings. Freezing and baking stability of a tapioca starch–pectin mixture model
Auteur: Agudelo, Alejandra
Varela, Paula
Sanz, Teresa
Fiszman, Susana
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 40 (2014) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland