Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Properties of whey protein–maltodextrin conjugates as impacted by powder acidity during the Maillard reaction
 
 
Titel: Properties of whey protein–maltodextrin conjugates as impacted by powder acidity during the Maillard reaction
Auteur: Wang, Wan
Zhong, Qixin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 38 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland