Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of alginate microspheres by emulsification/internal gelation to encapsulate cocoa polyphenols
 
 
Titel: Preparation of alginate microspheres by emulsification/internal gelation to encapsulate cocoa polyphenols
Auteur: Lupo, Bryshila
Maestro, Alicia
Porras, Montserrat
Gutiérrez, José M.
González, Carmen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 38 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland