Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Physical, mechanical and antimicrobial properties of Argentine anchovy (Engraulis anchoita) protein films incorporated with organic acids
 
 
Titel: Physical, mechanical and antimicrobial properties of Argentine anchovy (Engraulis anchoita) protein films incorporated with organic acids
Auteur: Rocha, Meritaine da
Loiko, Márcia Regina
Tondo, Eduardo César
Prentice, Carlos
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 37 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland