Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of different polyols as total sucrose replacers in muffins: Thermal, rheological, texture and acceptability properties
 
 
Titel: Comparison of different polyols as total sucrose replacers in muffins: Thermal, rheological, texture and acceptability properties
Auteur: Martínez-Cervera, Sandra
Salvador, Ana
Sanz, Teresa
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 35 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland