Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Foaming and surface properties of casein glycomacropeptide–gelatin mixtures as affected by their interactions in the aqueous phase
 
 
Titel: Foaming and surface properties of casein glycomacropeptide–gelatin mixtures as affected by their interactions in the aqueous phase
Auteur: Martinez, María J.
Pizones Ruiz-Henestrosa, Víctor M.
Carrera Sánchez, Cecilio
Rodríguez Patino, Juan M.
Pilosof, Ana M.R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 33 (2013) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland