Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of gelatine gel preparation from New Zealand hoki (Macruronus novaezelandiae) skins and the effect of transglutaminase enzyme on the gel properties
 
 
Titel: Optimization of gelatine gel preparation from New Zealand hoki (Macruronus novaezelandiae) skins and the effect of transglutaminase enzyme on the gel properties
Auteur: Mohtar, Nor Fazliyana
Perera, Conrad O.
Quek, Siew-Young
Hemar, Yacine
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 31 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland