Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Impact of chemical composition of xanthan and acacia gums on the emulsification and stability of oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Impact of chemical composition of xanthan and acacia gums on the emulsification and stability of oil-in-water emulsions
Auteur: Desplanques, Séverine
Renou, Frédéric
Grisel, Michel
Malhiac, Catherine
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland