Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Improved heat stability by whey protein–surfactant interaction
 
 
Titel: Improved heat stability by whey protein–surfactant interaction
Auteur: Tran Le, T.
Sabatino, P.
Heyman, B.
Kasinos, M.
Dinh, H. Hoang
Dewettinck, K.
Martins, J.
Van der Meeren, P.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland