Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Thermal aggregation and gelation of kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) protein isolate at pH 2.0: Influence of ionic strength
 
 
Titel: Thermal aggregation and gelation of kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) protein isolate at pH 2.0: Influence of ionic strength
Auteur: Zhang, Ye-Hui
Tang, Chuan-He
Wen, Qi-Biao
Yang, Xiao-Quan
Li, Lin
Deng, Wen-Li
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland