Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of submicron emulsions prepared by ultra-high pressure homogenisation: Effect of chilled or frozen storage
 
 
Titel: Characteristics of submicron emulsions prepared by ultra-high pressure homogenisation: Effect of chilled or frozen storage
Auteur: Cortés-Muñoz, M.
Chevalier-Lucia, D.
Dumay, E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 23 (2009) nr. 3 pagina's 15 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland