Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of dairy emulsions by NMR and rheological techniques
 
 
Titel: Characterisation of dairy emulsions by NMR and rheological techniques
Auteur: Gabriele, Domenico
Migliori, Massimo
Di Sanzo, Rosa
Rossi, Cesare Oliviero
Ruffolo, Silvestro A.
de Cindio, Bruno
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 23 (2009) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland