Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Functions of fenugreek gum with various molecular weights on the gelatinization and retrogradation behaviors of corn starch—1: Characterizations of fenugreek gum and investigations of corn starch/fenugreek gum composite system at a relatively high starch concentration; 15w/v%
 
 
Titel: Functions of fenugreek gum with various molecular weights on the gelatinization and retrogradation behaviors of corn starch—1: Characterizations of fenugreek gum and investigations of corn starch/fenugreek gum composite system at a relatively high starch concentration; 15w/v%
Auteur: Funami, Takahiro
Kataoka, Yohei
Noda, Sakie
Hiroe, Mika
Ishihara, Sayaka
Asai, Iwao
Takahashi, Rheo
Nishinari, Katsuyoshi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 5 pagina's 14 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland