Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of molecular size on gelatinization thermal properties before and after annealing of rice starch with different amylose contents
 
 
Titel: Effect of molecular size on gelatinization thermal properties before and after annealing of rice starch with different amylose contents
Auteur: Lin, Jheng-Hua
Wang, Shu-Wen
Chang, Yung-Ho
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland