Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of milk protein products on the rheological and thermal (DSC) properties of normal rice starch and waxy rice starch
 
 
Titel: Effect of milk protein products on the rheological and thermal (DSC) properties of normal rice starch and waxy rice starch
Auteur: Noisuwan, Angkana
Bronlund, John
Wilkinson, Brian
Hemar, Yacine
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland